INSTALLATION & MONTAGE | SERVICE & REPARATION

Som certifierad montagepartner till Prido installerar, reparerar och servar vi alla typer av portar för industri, privatpersoner och offentliga miljöer. Kontakta oss för offert, eller om du har frågor!

Installation & Montage

Noggrannhet så att porten löper lätt och sluter tätt är A och O i montagearbetet. Ändå är det faktiskt oftare svårare att ta ner den gamla än att montera den nya. Dels är porten tung i sig, dels finns en risk för olyckor om inte fjädrarna är helt avlastade innan bultarna lossas. Men oroa dig inte – efter att ha monterat över 1000 portar är vi säkra på att vi stött på eventuella problem och utmaningar förut. Kontakta oss när du vill få din nya port monterad efter branschstandard!

Service & Reparation

Vi utför service och underhåll av alla slags portar & fabrikat. Vi är en certifierad partner till Prido. Vi utför uppdrag främst i Skåne med kranskommuner men givetvis tar vi oss an uppdrag Sverige runt. Snabbhet, kvalitet och flexibilitet till rimliga priser samt stort kunnande som grundar sig på ett brett område inom reparation & reservdelar till vikport/industriport & snabbrullsport.

Service & Reparation i hela Sverige

Vi på JTM Port & Allservice AB är certifierade montagepartners till Prido AB, en ledande portleverantör i Sverige. Vi har över 15 års erfarenhet och kunnande om montage, installation och service. Kontaktar du oss är du i trygga händer.